Cap ingressat amb la Covid-19 a l'hospital

Les dades sanitàries continuen amb una bona evoluci&oacute

Les dades sanitàries continuen amb una bona evolució, fins al punt que l'hospital ha deixat de tenir pacients ingressats relacionats amb la Covid-19, tant a planta com a l'UCI. Una situació que no es repetia des del 12 de juliol. El primer pacient d'aquest estiu va ser un turista català, que va passar 56 dies al centre i fins i tot va estar a l'UCI amb ventilació mecànica.

El pic d'ingressats d'aquest estiu al centre hospitalari va ser de 10 persones, dues de les quals van morir. Darrerament també s'ha d'afegir una altra defunció a causa de la Covid-19, totes tres persones d'edat avançada. La situació a l'hospital va millorar la setmana passada, quan només hi quedaven quatre ingressats relacionats amb el virus, un a la unitat de cures intensives. 

Per altra banda, des de divendres s'han detectat 14 contagis. Els casos actius se situen per sota de la cinquantena, concretament n'hi ha 48. Respecte a les xifres globals, el total de persones que s'han contagiat des de l'inici de la crisi sanitària puja a 15.069 i ja s'han registrat 14.891 altes. 

Pel que fa al procés de vacunació, fins al moment s’han administrat 97.967 vaccins, entre els quals 51.160 corresponen a primeres dosis, 46.710 a segones i 97 a terceres. Recordem que les terceres dosis s'han administrat com a pauta de recordatori als residents dels centres sociosanitaris que no havien passat la malaltia prèviament.  

Fins a la data, el total de defuncions vinculades amb el virus és de 130. 

Informa: Laura Cugat-Yasmina Canedo-Ariadna Guiu 

Comparteix:

Escaldes-Engordany inaugura una bike àrea amb cinc circuits a Engolasters El Lycée amplia les instal·lacions amb l'edifici del Roc de Ciutat de Valls