Projecte per convertir Andorra en destinació de luxe

www.andorradifusio.ad

Elite Excellence, la Federació del luxe d'Espanya, té un projecte per convertir Andorra en una destinació exclusiva. L'entitat ha destacat el potencial encara per descobrir del Principat.

Elite Excellence Andorra es tracta d'una iniciativa privada amb el suport del Govern per aconseguir que el país assoleixi un turisme premium i que grans marques internacionals acabin per establir-s'hi.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat que aquest projecte permetrà diversificar el model turístic i econòmic i que pot ajudar a l'arribada de firmes de prestigi que fins ara no havien pensat en el país.

Hi ha unes deu marques interessades a fer negoci a Andorra, de sectors tan diversos com la joieria, l'hostaleria o el sector retail. Elite Excellence espera augmentar aquesta xifra perquè mantenen contactes amb altres companyies, segons han assegurat en la presentació a Andbank, un dels socis col·laboradors. Un dels objectius de l'entitat és fomentar el luxe i l'excel·lència a Andorra, un país que consideren que té molt  potencial.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

Un any de la Covid-19 a Andorra: "Encara és més gros del que ens podíem imaginar" Els dos detinguts per les pintades d'Encamp passen a disposició judicial