La integració de MoraBanc i Banc Sabadell culminarà a final d'any

www.andorradifusio.ad

MoraBanc i Banc Sabadell inicien oficialment la integració de totes dues entitats que consisteix que la primera absorbeix la segona. És previst que el procés culmini el darrer trimestre de l'any, mentrestant es mantindrà l'activitat com fins ara. Els accionistes de Banc Sabadell que no venguin les accions passaran a ser accionistes de MoraBanc. 

Després que MoraBanc comprés més del 50% de les accions de Banc Sabadell d'Andorra l'octubre passat, els consells d'administració de totes dues entitats han subscrit un projecte d'integració que es preveu que culmini el darrer trimestre d'enguany. Fins llavors, tots dos bancs mantindran l'activitat ordinària amb les marques respectives.

El tipus de bescanvi entre les accions s'ha marcat a 0,35 accions de MoraBanc per cada una del Sabadell. Es durà a terme quan es formalitzi la integració, però aquells que no vulguin bescanviar totes o una part de les seves accions, les podran vendre a MoraBanc al mateix preu que es va oferir en una primera finestra.

Les entitats destaquen que l'operació presenta un encaix estratègic molt rellevant que donarà lloc a una entitat referent del mercat nacional per volum d'actius, crèdits i dipòsits.

Informa: Redacció

Comparteix:

Escaldes-Engordany i el Col·legi d'Arquitectes refermen la col·laboració per construir pisos a preu assequible Càritas Andorrana envia 30.000€ més als refugiats d'Ucraïna