La intensitat de Lietkabelis atropella el MoraBanc (88-75)

Els tricolors han patit el ritme frenètic i la pluja de tr

Els tricolors han patit el ritme frenètic i la pluja de triples del Lietkabelis al Cido Arena. David Eudal havia donat descans a Clevin Hannah i Moussa Diagne pensant en la lliga i David Jelínek ha estat baixa per malaltia. El millor dels tricolors ha estat Codi Miller-McIntyre, amb 17 punts i un 25 de valoració.

Lietkabelis ha aprofitat el poc descans i les baixes tricolors per castigar amb un ritme frenètic d'inici. Això s'ha traduït amb un parcial d'11 a 4 de sortida pels locals. L'entrada de Tunde ha servit per trobar ritme en atac, però l'efectivitat d'Orelik, autor de 13 punts, ha servit per obrir escletxa al marcador. El primer quart s'ha tancat amb un 29 a 19.

Eudal ha ajustat algunes coses en defensa, però els lituans han castigat des del perímetre. La intensitat i encert local no han trobat resposta i Lietkabelis s'ha posat amb una màxima de 16 punts al segon quart. Els punts de Codi Miller-McIntyre han permès retallar diferències. Al descans, 51 a 38.

El pas per vestidors va seguir la tònica dels primers dos quarts i els lituans van veure cistella molt fàcil posant el +21 a l'electrònic. L'entrada en joc de Drew Crawford ha servit per trobar forats en atac, l'aler ha acabat amb 17 punts. Tot i això, el domini interior de Gagic, MVP del partit, amb 19 punts i un 28 de valoració, ha mantingut la diferència. Al final del tercer quart, 69 a 57.

Els darrers deu minuts, l'equip ha millorat i ha retallat la distància per sota dels deu punts. Tot i això, els homes forts dels lituans han entrat, novament, en acció i les pèrdues han acabat de certificar la derrota tricolor, 88 a 75.

El Morabanc suma 9 victòries i 5 derrotes quan resten dos partits per acabar la fase regular. A més, l'Eurolliga ha fet oficial aquest dimarts l'expulsió definitiva dels equips russos de les seves competicions, entre ells el Lokomotiv Kuban que comparteix grup amb els tricolors.

Foto cedida: Lietkabelis Panevezys