L'Inter d'Escaldes obre el play-off ampliant diferències

En clau nacional, l'Inter d'Escaldes es referma al capdavant de la lliga després de guanyar el FC Santa Coloma, en la primera jornada del play-off pel títol. Els escaldencs amplien la diferència amb la resta d'equips, gràcies a l'empat entre Sant Julià i Atlètic d'Escaldes.

Victòria de pes de l'Inter d'Escaldes en el primer partit del play-off pel títol davant el FC Santa Coloma per 1 a 2. Gerard Artigas avançava els escaldencs al minut 7, en culminar una acció col·lectiva. Al 31, Txus Sosa feia la igualada amb un cop de cap al segon pal. A l'equador de la segona meitat, Marc Pujol feia aquest golàs per donar els tres punts a l'Inter. Els escaldencs incrementen la renda al capdavant de la classificació amb 29 punts, per contra els colomencs se situen quarts amb 24.

En l'altre duel, Sant Julià i Atlètic d'Escaldes van empatar a 2. Els lauredians van començar per davant amb un gol de David Virgili al minut 7. Els de Luís Blanco van reaccionar ràpid i Nikola a la sortida d'un corner feia l'empat al minut 19. Abans del descans, Xavi Vieira capgirava el marcador amb aquesta picadeta a l'escaire. A la segona meitat, Alex Ruiz aturava un penal a Bakkari. Tot i això, els lauredians s'emportarien un punt en la darrera jugada del partit amb aquesta rematada de Vaamonde. El Sant Julià se situa segon amb 25 punts i l'Atlètic tercer amb 24.

D'altra banda, l'UE Santa Coloma va golejar el Penya Encarnada per 7 a 0, en el partit ajornat de la darrera jornada de la lliga. Joel Paredes amb un hattrick i Rodrigo Vergara amb un doblet van ser els gran protagonistes del duel. Aquest dimecres s'obrirà el play-off per la permanència on participaran aquests dos equips, l'Engordany i el Carroi.

Informa: Joel Romero