L'Inter d'Escaldes recupera la distància amb els perseguidors

L'Inter d'Escaldes torna a obrir escletxa a la classificació de la lliga nacional després de golejar l'Engordany. Els de Fede Bessone van aprofitar l'empat entre Atlètic d'Escaldes i l'Unió Esportiva Santa Coloma.

La divuitena jornada deixa l'Inter d'Escaldes més líder. El vigent campió va remuntar el gol inicial de Daikha al minut 52, amb una darrera mitja hora molt bona. Un doblet de Raul Feher va permetre capgirar el marcador i després Genís Soldevila i Besjan Bernaca van unir-se a la festa. Els escaldencs ja treuen cinc punts als seus perseguidors.

En el duel de la jornada, Atlètic d'Escaldes i UE Santa Coloma van signar les taules en un final d'infart. Tota l'acció va concentrar-se als darrers cinc minuts de partit. Al 88, Salomon Obama va avançar els colomencs, però al temps d'afegit Aleix Cisteró va signar les taules i deixa els escaldencs a cinc punts del líder.

El Sant Julià va golejar el Carroi per 4 a 1. El cuer va posar-se per davant al minut 16, però abans del descans els lauredians van capgirar amb gols de Maldonado i Marcel. A la represa, Bakkari i Maldonado, novament, van certificar la golejada. Els lauredians són segons amb 33 punts.

Finalment, el FC Santa Coloma va imposar-se a l'Ordino per 2 a 1. David Corominas va fer el primer per als ordinencs, però Guillaume López va signar l'empat al 38. David Virgili a la represa va donar els tres punts als colomencs que els permet situar-se en posicions de play-off pel títol.