L'Inter, més líder després de l'empat de l'Atlètic d'Escaldes

L'Atlètic d'Escaldes perd pistonada en empatar contra el Sant Julià. L'Inter segueix al capdavant de la classificació en vèncer el Carroi per 2 a 0.

L'Inter d'Escaldes es manté líder en guanyar el Carroi per 2 a 0. Al minut 23, Genís Soldevila feia el primer en aprofitar una centrada lateral de Jordi Rubio. Minuts més tard, De Nova feia el segon amb un altre cop de cap al segon pal. El triomf permet sumar 23 punts a l'Inter i deixa al fanalet vermell el Carroi.

L'Atlètic d'Escaldes es despenja en empatar contra el Sant Julià, 1 a 1. Al minut 21, Grondona marcava el primer en una jugada embolicada. A la represa, els lauredians van refer-se amb una diana de Bakkari. L'empat deixa els escaldencs tercers amb 19 punts i els lauredians cinquens amb 15.

El gran beneficiat de l'empat és l'Engordany que escala a la segona posició, gràcies a la golejada a el Penya Encarnada. Els d'Emiliano van guanyar 5 a 0, en un partit fàcil. Al descans ja manaven amb gols d'Amath i Lafont. A la represa, Guillaume, William i Aaron van unir-se a la festa per deixar l'Engordany a 3 punts de l'Inter.

Per últim, el derbi colomenc va caure del cantó del FC Santa Coloma. Els de Jorquera van imposar-se en un partit molt obert amb ocasions per a tots dos equips. El gol va trigar a arribar i al minut 72, Juanma Torres feia una meravella per fer l'únic i definitiu. El FC Santa Coloma se situa quart amb 17 punts.

Després de l'informatiu vespre tots els gols i jugades destacades al 'Tot Lliga'.

Informa: Joel Romero