L'Inter, colíder en aprofitar la punxada de l'UE Santa Coloma

L'Unió Esportiva Santa Coloma va punxar contra el Pas de la Casa. Això va aprofitar-ho l'Inter d'Escaldes per pujar fins a la primera posició amb els mateixos punts que els colomencs.

L'UE Santa Coloma no va passar de l'empat contra el Pas de la Casa, en un partit amb moltes ocasions, però poca efectivitat. Els encampadans van fer una gran tasca defensiva per sumar un punt que els deixa vuitens amb 10. Els de Ramon Calderé mantenen el lideratge, tot i que ja no en solitari.

L'Inter d'Escaldes va aprofitar l'empat dels colomencs, gràcies a la victòria contra l'Ordino per 2 a 0. Domi Berlanga va avançar els escalencs al minut 7 i la sentència va arribar al 73, de Sascha Andreu. El triomf permet als d'Otger Canals situar-se líders amb 41 punts. L'Ordino és sisè amb 25.

L'Atlètic d'Escaldes va protagonitzar la golejada de la temporada amb un 8 a 1 contra l'Atlètic Amèrica. Els de Cristian Lara només van aguantar 30 minuts i a partir d'aquest moment, els escaldencs van ser una piconadora ofensiva, trobant espais i mostrant-se molt encertats de cara a porteria. Els de Dani Luque són quarts amb 30 punts i l'Amèrica, cuer amb 5.

El FC Santa Coloma va tornar al camí de la victòria amb una golejada davant l'Esperança, per 6 a 1. Els colomencs van arribar al descans al davant i en la segona meitat van arrodonir el marcador. Els de Fede Bessone continuen tercers amb 34 punts i els de Richard Imbernón, penúltims amb 6.

El Penya Encarnada va superar el Carroi, per 4 a 1. L'expulsió de Nedjoum va castigar molt els de Fernando Vidal, que es mantenen setens amb 11 punts; el Penya és cinquè amb 26.

Tots els gols i millors jugadors després de l'Informatiu vespre al 'Tot lliga'.