Inter, VallBanc i UE Santa Coloma, semifinalistes de la Copa Constitució

Sense sorpreses als quarts de final de la Copa Constitució. L'Inter d'Escaldes, l'Unió Esportiva Santa Coloma i el VallBanc Santa Coloma avancen a les semifinals del torneig.

El derbi escaldenc entre Inter i Engordany va saldar-se amb triomf dels d'Adolf Baines, per 2 a 1. Al minut 41, Genís Soldevila aprofitava una passada a l'espai de Betriu per fer una meravella. A la represa, l'Engordany va provar fortuna sense premi com un xut de Marc Ferré. Al 78, Sebas Gómez forçava un penal que Spano s'encarregava de transformar-lo en l'empat a 1. A cinc del final apareixia novament el gran protagonista del partit, Genís Soldevila, amb un llançament de falta magistral. Al final, 2 a 1, i l'Inter classificat per a les semifinals. L'actual campió que no podrà revalidar el títol.

L'actual subcampió, el VallBanc Santa Coloma, va desfer-se del Carroi per 3 gols a 0. Els de Marc Rodríguez van ser molt superiors i al minut 27, Àlex Martínez debutava amb la samarreta colomenca i la seva estrena no podia començar millor. Abans del descans, Alex Martínez servia una pilota per Diego Najera que amb un xut sec al primer pal posava el segon de la tarda. Al minut 50, Txus Rubio filtrava una pilota a l'espai perquè Jordi Aláez d'esperó deixés sol Azevedo per fer la sentència, després de retallar un defensa. Al final, 3 a 0 i els colomencs que lluitaran per entrar a una nova final.

L'UE Santa Coloma va suar de valent per superar el Penya Encarnada, en un partit marcat per les 18 targetes grogues i 2 expulsions, 1 per cada equip. El duel va ser molt ajustat amb poques accions clares per cap equip, tot i que els grocs van portar el domini del joc. Gerard Aloy va donar el pas als d'Àlex Rodríguez al temps d'afegit, després d'una passada d'Álex Martínez. A les semifinals hi haurà derbi colomenc.

El darrer semifinalista sortirà del duel entre el Sant Julià i la Massana. El partit es disputarà el 12 de febrer i el vencedor s'enfrontarà a l'Inter.