ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Intercanvi d'idees per tirar endavant projectes d'emprenedoria

www.andorradifusio.ad

Segons les estadístiques, el 60% dels nous projectes no aconsegueix finançament per una mala presentació. Millorar aquest aspecte és un dels objectius que persegueix l´intercanvi d´idees que impulsen els responsables del taller d´emprenedors. La setmana passada onze emprenedors andorrans va participar en un taller a Sant Cugat del Vallès.

Aquesta és la tercera vegada que es fa aquest taller, en el qual han participat també emprenedors de Catalunya i que s'ha centrat en noves aplicacions de negocis tradicionals al món actual.

En total s'han presentat 32 idees noves amb la participació d´11 emprenedors d'Andorra, que han tingut l´oportunitat d´exposar les seves idees de negoci davant uns 60 assistents, entre els quals, inversors interessats en nous projectes. Aquest dilluns s´ha celebrat la cerimònia de reconeixement de les millors presentacions.Carles Ayete és un dels participants d'aquest taller d'emprenedors i destaca que "la presentació de projectes d'altres emprenedors de Sant Cugat i Barcelona dóna una perspectiva totalment diferent". Una altra de les participants, Susana Ginesta, posa en relleu que "sempre se n'aprèn de tot i el fet de compartir amb altres persones aquesta inquietud per fer de la passió una manera de viure és molt important". Finalment Montse Capdevila, també participant del taller, ha posat de manifest l'intercanvi d'idees que ha aportat el projecte

La iniciativa compta amb el suport del Govern. Algunes d'aquestes idees ja són una realitat. Per a futures edicions els organitzadors pensen a ampliar el nombre de participants, que d´altra banda, ha anat creixent cada any.

Informació: Joan A. Sarmiento Imatge: Meri Bellosta

Comparteix: