ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La investigació de l'accident mortal de l'ultralleuger continua sobre el terreny

www.andorradifusio.ad

Continua la investigació de les causes de l'accident de l'avió ultralleuger estavellat a tocar de l'aeroport d'Andorra-la Seu i en què van morir els dos ocupants de l'aparell. Aquest dijous al matí, a més d'investigadors dels mossos, tècnics del CIAIAC també han examinat les restes.

Les restes de l'avió ultralleuger accidentat encara es troben al lloc dels fets. Aquest matí hi han estat treballant tècnics del CIAIAC, que és l'organisme depenent del ministeri de Foment espanyol encarregat d'investigar els sinistres aeris. També hi continuen treballant els mossos d'esquadra, que mantenen oberta la investigació.

La comissió espanyola d'investigació d'accidents i incidents d'aviació civil trigarà encara uns dies a disposar de les conclusions de l'informe que ha començat a elaborar aquest dijous sobre el terreny. Aquest organisme es centra únicament en estudis de caràcter tècnic amb la finalitat de preveure accidents i en cap cas determina la culpa o responsabilitat del sinistre.

Els mossos d'esquadra sí que mantenen oberta la investigació per determinar-ne les causes i de moment no hi ha novetats. Investigadors del cos d'ordre català custodien les restes de l'aparell i han examinat altres zones de les instal·lacions de l'aeroport, com els hangars.

Com que l'accident va tenir lloc fora de la pista no va afectar la resta de vols previstos i tant dimecres com aquest dijous s'ha operat amb normalitat. Fins i tot hi ha operat un vol comercial.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: