Jean Dubourg i Cesar Gazeau brillen a la prova andorrana del Trophée Andros

Jean Dubourg i Cesar Gazeau, grans protagonistes de la prova del Trophée Andros disputada al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa. La voluntat és negociar la renovació del contracte, per tal de mantenir la prova francesa a Andorra.

Les nevades dels darrers dies van obligar els operaris a treballar a contra rellotge, però el Circuit d'Andorra-Pas de la Casa presentava aquest cap de setmana un aspecte immillorable.

En categoria Elite Pro, Jean Dubourg va protagonitzar un duel espectacular amb Dorian Boccolacci per endur-se el triomf. La victòria permet al pilot mantenir la primera posició de la classificació. En el segon meeting, Yann Ehrlacher va aconseguir la primera posició. A la cita tampoc va fallar l'expilot de Fórmula 1, Romain Grosjean.

En Elite, el campió va ser Cesar Gazeau les dues jornades, després de mostrar-se molt sòlid en tot moment.

Com és habitual, la prova va deixar imatges espectaculars sobre la neu i el gel de la pista del Port d'Envalira.

La pròxima cita del trofeu serà el 8 i 9 de gener a l'estació d'Isola 2000. Ara, l'organització i els responsables del circuit hauran de negociar la renovació del contracte, tot i que la voluntat és mantenir-lo.

Locució: Neus Toro