Jordi Aláez dona la victòria a Andorra contra Saint Kitts i Nevis (1-0)

Els tricolors han dominat els caribenys amb un reguitzell d'o

Els tricolors han dominat els caribenys amb un reguitzell d'ocasions, tot i que no ha estat fins a les acaballes de la primera meitat quan ha arribat el gol de Jordi Aláez. L'amistós també ha servit d'homenatge per a Marc Pujol que ha sumat el partit número 100 com a internacional.

Andorra ha sortit a l'Estadi Nacional amb l'objectiu de sumar una nova victòria i així ha estat. Els tricolors eren conscients de les seves opcions davant el combinat de Saint Kitts i Nevis i han pressionat des d'un inici. El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, ha sorprès amb la presència de Luis Blanco a l'onze inicial.

El primer avís ha arribat amb un xut de Marc Pujol des de la frontal de l'àrea al minut 17, que ha desviat un defensor a córner. Precisament, l'amistós ha servit de celebració per al migcampista del FC Santa Coloma que ha disputat el partit número 100 amb la samarreta tricolor.

Els de Koldo han insistit i dos minuts més tard, Ricard Fernández ha pogut fer el primer amb un cop de cap a centrada de Pujol. El migcampista ha estat molt actiu la primera meitat i al minut 39 ha filtrat una pilota que ha deixat sol Fernández, però el seu xut s'ha estavellat al pal.

La millor dels caribenys ha arribat poc abans del descans, amb un xut de falta de Kilmaree Rogers a la creueta.

La insistència ha tingut premi en la darrera acció de la primera part. Marc Rebés ha recuperat una pilota a tres quarts i Marc Pujol l'ha servit perquè Aláez fes el primer amb un xut encreuat. Al descans, 1 a 0.

El pas per vestidors ha tingut el mateix guió, Andorra ben plantada al camp i generant ocasions de perill. Tot i això, al minut 58 Keithroy Freeman ha estavellat una pilota al travesser en un contracop dels visitants. El duel ha entrat en una fase d'alternança sense control per part dels dos equips, però Andorra ha disposat de diverses ocasions per ampliar el marcador.

Koldo ha aprofitat el duel per donar minuts a molts jugadors, entre ells Albert Reyes i Franscisco Pomares, dues de les grans novetats de la convocatòria. Al final, 1 a 0, i bones sensacions d'Andorra. El triomf serveix de revenja, després de la derrota el 2015 en l'únic partit entre les dues seleccions.

El pròxim amistós serà aquest dilluns també al Nacional contra Grenada a les vuit de la nit.

La selecció sub-21 cau a Anglaterra (4-1)

Per la seva banda, el combinat dirigit per Eloy Casals ha perdut davant els anglesos. Els de Casals han marxat al descans per darrere amb els gols de Balogun i Ramsey. A la represa, Anglaterra ha anotat dues dianes més obra de Gibbs-White i Gordon. La gran alegria tricolor ha arribat amb una gran obra mestra de 'Beto' Rosas, al minut 63. El davanter ha completat una gran acció individual superant tota la defensa anglesa per fer el gol de l'honor andorrà.

Dimarts, els tricolors rebran la visita de la República Txeca al Nacional.