Jordi Torres proposa un forfet conjunt Grandvalira vist que el trencament empresarial és inevitable

www.andorradifusio.ad

El comú d´Encamp aposta per mantenir la marca Grandvalira i vendre un forfet conjunt, encara que la gestió es faci entre dues societats.

El comú encampadà reconeix l'impacte negatiu que pot tenir la desaparició de  Grandvalira, després que l'Associació d'Agències de Viatges s'hagi mostrat preocupada per la possible baixada de turistes. Des de Saetde, el comú aposta per mantenir la marca tot i la separació de les societats.  "No depèn de nosaltres. Tot i que hi ha marge encara per reconduir-ho, ho veig complicat, però no tirem la tovallola encara. La marca sempre hem defensat que seria molt positiu per al país poder-la mantenir, perquè ha costat molt crear-la i ens està donant bons resultats", insisteix el cònsol major, Jordi Torres. Això sí, proposa un forfet conjunt tot i que siguin dos estacions separades.

Pel que fa al futur laboral dels treballadors de Nevasa, era previst que s'aclarís aquest mes de maig. Des del comú asseguren que el procés de recol·locació ja ha començat. "Des del consell d'administració de NEVASA vam transmetre un missatge de tranquil·litat per als treballadors. Ja sigui a una societat o a una altra, les dos estan disposades a agafar-los, ara ja només cal que es decideixin per una o l'altra", afegeix.

Jordi Torres ha fet aquestes declaracions en la diada de Sant Romà de Vila, a la qual han assistit una cinquantena de persones.
 Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Enric Fernández

Comparteix:

Millors resultats dels esperats al comerç aquest cap de setmana llarg SDP reclama al Govern tots els informes sobre l'heliport