ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Josep Marticella es queda: "Serem el primer país del món amb un forfet únic per esquiar a totes les estacions"

www.andorradifusio.ad

Josep Marticella s'integrarà a l'equip directiu de la nova societat que neixi de la unió d'EMAP i ENSISA. A Ràdio Nacional ha dit que es queda, sense avançar, però, quin serà exactament el seu lloc. El que sí que ha dit és que se sent molt còmode integrat en el nou equip sorgit d'un preacord que les properes setmanes esdevindrà definitiu. Quant a la unió de les dues societats, ha afirmat que convertirà Andorra en el primer país del món a tenir un forfet únic per esquiar a tot el territori. 

Ha estat una conseqüència i mai una finalitat. Així de clar s'ha mostrat Josep Marticella després d'anunciar a Ràdio Nacional que la seva trajectòria professional continuarà lligada a EMAP i a la nova societat de resultes de l'acord amb ENSISA. "És una de les operacions més importants del sector a nivell mundial", ha assegurat a 'Els matins de la Nacional'.

Diu que és un projecte que encara amb il·lusió sense determinar, de moment, quin serà el seu rol a partir d'ara.  Marticella està a punt de tancar una situació en què, avança, se sentirà "molt còmode" dins la nova estructura conjuntament amb David Hidalgo, "amb qui és un plaer i un honor" treballar. Confia que trobaran "aquest punt d'equilibri" destacant que per endavant s'obren moltes opcions "atractives i interessants".

Ha afirmat que, dins les properes setmanes, el preacord ja esdevindrà definitiu tenint en compte que les negociacions ja estan molt avançades.

Quant al client, diu que aquesta mateixa temporada ja podrà començar a notar alguns avantatges, però sense avançar quins seran.

També ha explicat que és una unió d'empreses que permet una fita important per al país. "Serem el primer país del món amb un forfet únic per esquiar a totes les estacions", declara remarcant la potència que té aquesta nova integració d'EMAP i ENSISA.

El forfet únic, però, haurà d'esperar la propera temporada. Ha afegit que la desaparició de la marca Vallnord un cop tancat el conglomerat d'empreses integrades a Grandvalira serà un dany col·lateral

Entrevista completa al director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, a Els matins de la Nacional:

Informa: Anna Pifarré

 

Comparteix: