Junts vol que es repeteixi el vot exterior

www.andorradifusio.ad

La segona formació més votada del 12M, Junts, demana la repetició del vot dels residents a l'estranger. I és que denuncia que hi ha gent que no va rebre la documentació per poder votar, a més d'irregularitats, ja que considera que més de 2.600 paperetes no van entrar a l'urna.

Després de conèixer els resultats electorals al Parlament de Catalunya, Carles Puigdemont va dir que es presentava a la investidura i afegia: "No seria una bona notícia la repetició electoral."

No demana repetir les eleccions, però sí que els residents a l'exterior tornin a votar. I és que aquest divendres la Junta Electoral ha validat el 7,05% de la participació inicial que era del 8,23%. I és aquí on Junts denuncia que hi ha persones que no van rebre la documentació, i que alguns vots van ser considerats invàlids i destruïts abans que acabés el termini per ser impugnats. La formació denuncia que a Barcelona van quedar 1.900 paperetes sense comptar; a Girona, 446; i a Lleida, 320. 

Tanmateix, el recompte fet divendres revalida els resultats del 12M i hi ha fonts que afirmen que ni amb la inclusió d'aquests vots canviaria el resultat de Junts. 

Informa: Redacció

Comparteix:

180.000 euros en la setena edició de les subvencions empresarials d'Andorra Business Casa Cristo rep 150 visitants durant el Dia Internacional dels Museus