ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'ambaixador dels EUA confirma l'interès d'inversors nord-americans per instal·lar-se al país

www.andorradifusio.ad

L'ambaixador dels Estats Units és de visita a Andorra i ha confirmat l'interès d'inversors nord-americans per instal·lar-s'hi. Ha afegit que ja hi ha una llista d'empreses que han iniciat converses per invertir-hi. Pel que fa a l'intercanvi automàtic d'informació fiscal, James Costos ha dit que Andorra es mou en la direcció correcta.

Fa poc més de sis mesos que és ambaixador dels Estats Units i des d'aleshores James Costos ha vist créixer l'interès dels inversors nord-americans per Andorra. A més, afirma que les reformes que es duen a terme fan del país un entorn més atractiu per als Estats Units."Tenim una llista d'inversors que ja han començat a tenir converses amb Andorra sobre potencials inversions", ha assegurat Costos, que confia "que hi haurà bones notícies arran d´aquestes converses".

Un altre dels temes tractats durant la visita a Andorra ha estat l'intercanvi automàtic d'informació fiscal. Una qüestió en la qual l'ambaixador s'ha mostrat optimista. Espera "que hi haurà claredat i transparència" perquè considera que "aquesta és una oportunitat que tenim de ser clars" i confia "que hi haurà moviments positius en aquesta direcció". A més indica que "Andorra hi està centrada i que es mou en la direcció correcta".

En el marc de la visita, l'ambaixador dels Estats Units s'ha reunit amb el cap de Govern, el ministre d'Afers Exteriors, el de Turisme i empresaris de la Cambra de Comerç.

Informa: Anna Lladó     Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix: