L'Andorra es deixa els dos primers punts a casa

L'FC Andorra s´ha deixat els dos primers punts a casa en el que va de temporada després d´un empat sense gols davant del Farners. Els tricolors no han estat prou inspirats en atac davant d´un rival ordenat.
El gol no ha comparegut aquesta tarda a la Borda Mateu. El partit ha estat molt pla durant la major part de minuts, amb un Andorra que no ha acabat de trobar la via per fer mal al rival i un Farners que a poc a poc s´ha anat conformant amb el punt.

En la primera part l´Andorra ha tingut poca profunditat i Kike ha estat massa sol a dalt. Mentre el Farners ha tingut comptades aproximacions per inquietar Ferran Pol els tricolors han encadenat tres accions de cert perill prop de la mitja hora de joc.

El matx necessitava una sacsejada però el que se l´ha endut ha estat el col·legiat Galera Serrano, que ha rebut una pilotada involuntària d´Àlex i ha hagut de ser atès. Abans a Cristian no li havia sortit prou bé la rosca i Kike enviava al pal però en fora de joc.

Els minuts finals han estat els més intensos, amb un Andorra posant setge a la porteria rival però sense trobar el premi.

Emili Vicente i els seus homes tindran poc temps per provar de millorar l'ofensiva, ja que dimarts els tricolors recuperen un dels partits que tenen pendents. Serà de nou a casa, contra l´Avià.

Informa: David Domingo
Imatges: Lluís Calvo