L'Andorra torna a guanyar i acumula cinc partits sense conèixer la derrota

El FC Andorra acumula ja 5 partit sense conèixer la derrota. L'equip ha sumat avui una important victòria davant el Mollet, rival directe, per 1 gol a 0, gràcies a un gol d'Arturo. L'equip acumula ja 4 victòries i un empat en les darreres 5 jornades.

L´Andorra ha saltat avui sobre la gespa de Borda Mateu decidit a guanyar el partit. La més clara de la primera meitat, una combinació entre Betriu, i Arturo, que no aconseguia marcar.

Només un minut més tard, però, ha arribat el gol. Córner que pica Cisteró, pentinada al primer pal, i al segon, Arturo feia gala del seu olfacte golejador per posar l´1 a 0.

També des de la cantonada ha arribat la següent ocasió. Ara, ni Oriol, ni el mateix Arturo trobaven porteria.

Al segon temps l´Andorra ha continuat pressionant. Arturo gairebé aprofita una greu errada de la defensa del Mollet.

A partir d´aquí, però, els tricolors han passat mals moments. Ferran Pol s´havia d´estirar per evitar l´empat dels catalans.

El marcador es mantenia, però la pitjor notícia ha arribat al minut 64. Lesió de Jordi Betriu que havia d´abandonar el terreny de joc i que ha estat traslladat a l'hospital després del partit. El primers diagnòstics, i els més optimistes, apuntaven a un esquinç al turmell dret.

El partit ha acabat amb la més clara per als catalans. Una tisora que marxa llepant el travesser. Són 3 punts clau per a un FC Andorra que, amb la permanència ja a la butxaca, aspira a cotes altes.

Informa: Xavi Bonet    Imatges: Jordi Seabra