ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Art Camp redueix durada i participants

www.andorradifusio.ad

La comissió nacional andorrana per a la UNESCO ha presentat la quarta edició de l´Art Camp-Colors per al planeta, la trobada d'artistes plàstics d'arreu que un any més es farà a Ordino. Enguany se´n redueix la durada i el nombre de participants. De les places disponibles, dues seran per a artistes andorrans, les obres dels quals s´exhibiran al país i també en exposicions itinerants.

La quarta edició de l´Art Camp-Colors per al planeta es farà un any més a Ordino. Enguany, però, s´escurça la durada a 10 dies, del 14 al 24 de juliol, i es redueix el nombre de participants de 35 a 25 artistes. La comissió nacional de la UNESCO reserva dues d´aquestes places per a artistes andorrans, amb la voluntat de combinar la participació d´un artista experimentat amb la d'un altre més jove. El comissari de l'esdeveniment, Faust Campamà, assegura que no cal que els participants hagin exposat, sinó que l'Art Camp "és un estímul per gent que estigui estudiant belles arts, que tenen possibilitats de compartir els seus treballs amb gent amb molta experiència".

La resta d´artistes s'escolliran entre candidatures de tot el planeta. I és que l'objectiu és fomentar l´intercanvi cultural i artístic. Els dies que els artistes de l'Art-Camp siguin a Ordino crearan obres que s'exhibiran al país i que també formaran part d'exposicions itinerants. Els artistes andorrans que vulguin aspirar a participar-hi poden fer arribar la sol·licitud fins al 15 de març.

Informa: Andrés González-Nandín     Imatge: J.M.Garcia-Alca Films

Comparteix: