L'Art Camp vol esdevenir un model a exportar

www.andorradifusio.ad

L'Art Camp tanca una nova edició amb l'objectiu de fer d'aquest treball per la pau una experiència que es pugui exportar al món. Avui se n'ha parlat en la cloenda de la cinquena edició, en què s'ha fet públic el nom del nou president de la Unesco a Andorra, Josep Dallerès.

Art Camp és un exemple de convivència, pau i respecte, valors que defineixen també Andorra, on cada any es troben artistes que vénen de països enfrontats i aquí demostren que hi ha un camí d´esperança.

El nou president de la Unesco a Andorra, Josep Dallerès, recorda el cas dels representats d'Azerbaidjan i Armènia que aquest any "han treballat al costat l'un amb l'altre". El missatge que Andorra pot aportar al món "l'hem de promocionar, valorar i utilitzar al màxim", ha inssitit Dallerès.

En aquesta línia des del ministeri d´Afers Exteriors no es descarta fer-ne una experiència exportable, perquè "un no ha de guardar les seves coses per si mateix", ha dit el ministre Gilbert Saboya. En la mateixa línia que Dallerès creu que s'ha de compartir i exportar i que, per a això, la figura de l'Hedva Ser, pot ser útil.

I és que Hedva Ser ha estat responsable que les obres d´altres edicions s'hagin exposat al Consell d´Europa i en la mateixa Biennal de Venècia i al setembre, coincidint amb una assemblea general de les Nacions Unides, l´exposició que es pot veure a l´Era de Casa Rossell serà a Nova York.

Aquest matí s´ha fet una primera reunió, però en els propers mesos es vol definir aquest nou enfoc. Fins i tot el ministeri de Cultura hi vol aportar el seu gra de sorra, "amb recursos humans", ha dit la ministra de Cultura, Olga Gelabert.

Des d'aquest dissabte i fins al 8 d'agost les obres d'aquests artistes quedaran exposades a l'Era de Casa Rossell, una oportunitat de conèixer les obres d'aquests artistes que han marcat una nova edició de l'Art Camp.

Informa: Rosa Alberch Imatges: Cristina Jubete

Comparteix:

El Consell ratifica per unanimitat l'aixopluc legal per a l'intercanvi automàtic L'oposició critica la urgència en la llei de caça i la modificació de la Llei d'immigració