L'Eldenc encén les alarmes del FC Andorra (1-3)

Derrota dura del Futbol Club Andorra a casa davant l'Eldenc, per 1 gol a 3. Els tricolors han estat molt passius en la segona meitat i això ho han aprofitat els valencians per endur-se els tres punts.

La visita de l'Eldenc al Nacional ha acabat amb un bany d'humilitat. El partit ha començat amb la diana de Chapela al minut 4 en una falta lateral. L'equip ha reaccionat i ha completat una bona primera meitat sent vertical com en el gol de l'empat d'Álvaro Martín a passada de Pampín al minut 32. Al descans, 1 a 1.

La segona meitat ha canviat radicalment l'escenari amb un Andorra passiu i despreocupat. Els valencians ho han aprofitat amb una acció individual de Soberón que Ortuño ha convertit en l'1 a 2, al minut 62. Les coses no han millorat al 82 ha arribat la sentència amb una nova errada que Clemente ha materialitzat per fer l'1 a 3. A la desesperada l'Andorra ha intentat retallar i Àlex Calvo ha tingut l'ocasió amb una acció que ha salvat sota pals la defensa. Al final, 1 a 3.

Aquesta és la novena derrota de la temporada i l'equip es troba en una dinàmica dolenta de resultats amb les posicions de descens sent una realitat.

La cúpula es reuneix per analitzar la situació

La cúpula tricolor encapçalada pel director esportiu, Jaume Nogués, i els accionistes Higini Cierco i Ferran Vilaseca s'ha reunit amb Sarabia en acabar el partit per analitzar la situació. Cal reconduir la ratxa de resultats i això exigeix pujar el nivell competitiu de l'equip. El tècnic té clar quin és el problema.

"La paraula és humilitat, ningú ha demostrat en aquesta categoria que estiguem sobrats, jo el primer. Ara mateix cal mirar cap a dins, no mirar cap a fora, deixar de posar excuses. Avui ens hem equivocat."