L'Enfaf de futbol sala guanya l'Huracans Puertas (6-1)

Els de Jonathan Pérez sumen quatre jornades sense perdre i

Els de Jonathan Pérez sumen quatre jornades sense perdre i s'allunyen de la part baixa.

L'Enfaf de futbol sala va aconseguir aquest dissabte la segona victòria consecutiva del curs contra l'Huracans Puerta en un partit molt complet. Aquest és el primer triomf a casa dels tricolors, gràcies a un inici molt actiu. Guillem Castro va obrir la llauna abans dels deu minuts de partit. Cristian Gonçalves i Xavi Ibañez van ampliar la diferència abans del descans, 3 a 0.

A la sortida de vestidors, els catalans van retallar diferències, però els gols d'Omar, Arnau i Cristian van certificar el quart triomf de la temporada per a l'Enfaf. Els tricolors continuen la bona dinàmica i ja sumen 15 punts en 10 jornades