ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les estacions expliquen les novetats a poc més d'un mes per encetar la temporada d'hivern

www.andorradifusio.ad

Quan queden 36 dies per l´obertura de pistes les estacions ja parlen de novetats. A Vallnord s´està construint un iglú a la zona del Port Negre i que a l´estiu pretén ser part de la ruta cap al Comapedrosa. Ordino-Arcalís marcarà les zones de freeride i aposta pel freestyle aprofitant el relleu natural. Mentrestant a Grandvalira ja es parla d´après esquí al peu de pistes del Pas de la Casa i l´aposta per les food retracs.

26 de novembre a Grandvalira i el 2 de desembre a Vallnord. Són les primeres dates que es marquen per l´obertura de pistes. Amb tot el que mana és el temps.

A Vallnord, a Pal, al sector més familiar es remodelen els restaurants. El Pocoyó serà en molts dels esdeveniments. A Arinsal, l´aposta és l´iglú, que, com ha explicat el director d'EMAP, Josep Marticella, queda molt a prop del Port Negre i un restaurant que "també ens permetrà millorar la nostra estratègia de cara a l'estiu" perquè està prop de l'accés al Comapedrosa.

A Ordino-Arcalís, territori freeride, es fa una aposta pel marcatge de les zones. "Passem a formar part d'una aplicació mòbil que es diu iSki, que ha triat Vallnord Ordino-Arcalís com una de les seves estacions de referència", ha explicat Xabier Ajona, director de SECNOA, qui ha destacat que es detallaran els itineraris i que a l'estació, físicament hi haurà uns portals per visualitzar l'accés als sectors de "freeride". Una altra aposta serà el Natural Camp, l´aprofitament del relleu natural del muntanya per fer zones de freestyle.

Ja a Grandvalira a pistes hi haurà "food retracs" i seguint amb el model de l´Abarset s´anuncia festa al peu de pista del Pas de la Casa. Es replicarà el model, segons ha explicat Alfonso Torreño, el director de Grandvalira, "però amb un altre enfoc, sobretot per donar servei a un poble com el del Pas".

El pont de la Puríssima serà l'inici d'una temporada que segons diuen es preveu freda i que d´entrada té assegurada la innivació del 60% de les pistes nacionals.

Informa: Rosa Alberch       Locució: Jordi Cama

Comparteix:

35.172.233.215