L'FC Andorra cau contra el Nàstic (4-2)

Increïble derrota del Futbol Club Andorra davant del Nàstic. Els tarragonins han guanyat 4 a 2 un duel que, al minut 72, guanyava l'equip de Nacho Castro 0 a 2 i, a sobre, amb un home més.

El gol dels catalans al minut 72 ho ha canviat tot. Els grana han empatat al 78, i han capgirat el marcador al 89. La sentència ha arribat en el temps afegit.

A la primera meitat Carlos Martínez havia avançat l'Andorra, i en el 48 Ruben Bover semblava sentenciar amb el 0 a 2 un xut des de la frontal. Després ha arribat l'expulsió d'Albarrán per una entrada a Riverola.

Quan semblava que arribaria el 0 a 3, el FC Andorra s'ha enfonsat amb l'1 a 2 marcat per Gerard Oliva després d'una greu errada de la defensa tricolor.

Els de Nacho Castro han acabat perdent 4 a 2 un partit que tenien guanyat. La setmana vinent l'Andorra rebrà l'Olot a Prada de Moles.

Informa: Cesc Sanjuan
Fotografia i vídeo cedit: FC Andorra

Fotografia cedida: FC Andorra