L'FC Andorra perd contra el Leganés als penals en una nit intensa

El Futbol Club Andorra ha perdut contra el Leganés a la tanda de penals després d'un partit de Copa molt igualat i molt intens.

Partit molt obert el que s'ha viscut a Prada de Moles en la primera ronda de la Copa del Rei. El conjunt dirigit per Gabri Garcia ha plantat cara a un equip superior com el Leganés.

Els de Gabri Garcia han portat el ritme i la possessió del partit durant bona part del matx, però la primera ocasió de perill ha estat d'Arnáiz amb aquest xut al travesser.

L'Andorra ha obert el marcador amb un golàs de Moha Keita des de la frontal de l'àrea al minut 25 que ha donat moltes esperances al conjunt tricolor. Al descans s'ha arribat amb l'1 a 0.

Al minut 63 ha arribat l'empat per part del Leganés amb un gol de Guido Carrillo al segon pal després d'una passada de Ruibal.

Amb l'empat a 1 s'ha arribat al final del temps reglamentari. A la pròrroga ha continuat l'intercanvi de cops i Moha ha fet lluir-se Juan Soriano a cinc minuts per acabar el partit.

A la loteria dels penals, Bañuz feia creure els tricolors amb dues aturades a Guido i Ruibal. Moussa Sidibé ha tingut l'opció de classificar l'equip però ha enviat la pilota per sobre del travesser. Al setè, una darrera errada d'Oriol Dot ha donat la victòria al Leganés.

L'equip s'acomiada de la Copa del Rei i ara centrarà tots els esforços a la lliga. Aquest diumenge els tricolors tornen a la competició domèstica al camp de la Nucía.

Informa: Joel Romero/Yasmina Canedo
Fotografia cedida: FC Andorra
Imatges: Albert Refart