El Sideco Encamp s'estavella a la Champions contra un Salines molt superior (3-10)

No hi ha hagut opció per al Sideco FC Encamp, que aquesta nit ha dit adeu a la Lliga de Campions després de caure per un contundent 3 a 10 a la ronda preliminar davant de l'FC Salines de Bòsnia i Hercegovina.

Els encampadans tenien més esperances que mai de superar la primera fase europea, en una eliminatòria a partit únic que disputaven per primera vegada al Complex Esportiu d'Encamp, tot i que sense públic. El campió bosnià, però, s'ha mostrat com un rival molt sòlid i ha deixat el partit gairebé sentenciat amb un marcador de 0 a 5 al descans.

L'equip d'Òscar Guerrero ha encaixat quatre gols més a l'inici de la represa, que feien pujar el 0 a 9 a l'electrònic, però no s'ha enfonsat. Javier Saviola feia el primer dels encampadans al minut 29 en una bona acció personal i, tot seguit, l'argentí anotava el 2 a 9. Leo Alves, el jugador més destacat del Sideco Encamp, ha marcat el 3 a 9 al minut 33, que premiava la lluita del campió andorrà. El Salines ha tancat el compte golejador amb el 3 a 10 definitiu, a cinc minuts de la botzina.

Imatges: Kevin Ribeiro
Fotografia: Sideco FC Encamp