L'habitatge i l'alt cost de la vida centren el debat territorial d'Escaldes

L'habitatge en general i la situació tan delicada que

L'habitatge en general i la situació tan delicada que viuen les famílies amb el cost de la vida, han polaritzat el debat territorial d'Escaldes a Ràdio Nacional entre els seus candidats. També hi ha hagut retrets per a la candidata de Demòcrates, Trini Marín, per no ser transparents en els atorgaments dels crèdits tous concedits durant la pandèmia. El candidat de Concòrdia Ramon Tena, ha reiterat que no donaran suport a Demòcrates.

Retrets per la gestió de l'habitatge i de com poder fer front al dia per part del candidat del PS SDP + a la candidata de Demòcrates, especialment per arribar tard en l'ajuda. David Pérez parlava també de poca transparència en els crèdits tous durant la pandèmia.

"És inacceptable que avui dia no sapiguem a qui s'han atorgat aquests crèdits Tous i amb quin import. És un tema de transparència absoluta."
David Pérez, candidat del PS SDP+

Marín ha destacat com el Govern ha pogut fer front a aquests anys difícils ajudant al ciutadà en qüestions com ara l'habitatge i també amb l'increment dels salaris. Marín defensava també la gestió que s'està fent de suport a la ciutadania en la qüestió de l'habitatge.

"Hem començat i hi ha la partida de 9 milions d'euros, i vostès diuen que estem donant ajudes a gent assistencial i no és veritat, hi ha molta ajuda."
Trini Marín, candidata de Demòcrates+Acció+Independents

De la seva banda, el candidat de Concòrdia, Ramon Tena ha parlat de diversificar i millorar l'inversió estrangera, de com poder fer front a les dificultats econòmiques dels ciutadans i d' un aspecte ja post-electoral. No pactaran amb demòcrates.

"Aquests dies es va escoltar el rumor que si votes a Concòrdia és tirar els vots o votar a DA. Jo només voldria deixar clar que si Concòrdia, passades les eleccions del dia 2 no pot liderar un Govern, el lloc de Concòrdia serà al Consell General fent oposició constructiva."
Ramon Tena, candidat de Concòrdia

Els candidats han reconegut que la campanya està sent molt centrada en les qüestions econòmiques.

Informa: Redacció

Comparteix:

Avantprojecte pactat entre el Govern en funcions i les associacions per assolir l'accessibilitat universal Enric Dolsa adverteix que anirà als tribunals europeus si el Govern manté Grifols