Lita Cabellut i Jaume Riba en el calendari 2023 de la sala d'exposicions del Govern

www.andorradifusio.ad

L'artista del Raval Lita Cabellut amb una exposició centrada en la dona serà la convidada a la sala d'exposicions nacional. Al març s'enceta nova temporada amb el fotògraf Jaume Riba i cap al juny rebrà una col·lectiva sobre l'impacte de l'home en l'entorn on participaran Emma Regada i Jordi Casamajor. 

El 7 de març Jaume Riba tindrà l'honor d'encetar la temporada d'exposicions al Centre d'Art on el fotògraf mostrarà la seva mirada sobre l'abstracció en la natura, els seus viatges i la gent gran. 

Els artistes del país continuen essent protagonistes amb  una col·lectiva a partir del mes de juny on reflexionar sobre el diàleg de l'home amb l'entorn que comptarà amb Emma Regada i Jordi Casamajor. Una col·laboració amb la galeria barcelonina Pigment que té un retorn. L'exposició d'un artista nacional a la Ciutat Comtal l'any següent.

Sílvia Riva, ministra de Cultura ha detallat que "donem aquest any 2023 per fer el treball de comissariat i escollir l'artista". El plat fort vindrà al novembre amb l'artista nascuda al Raval Lita Cabellut.

Així mateix, Carlos Teixidó, cocomissari de l'exposició, ha explicat que "trobaran l'evolució del 2015 al 2023, una pintura amb molt cromatisme amb la temàtica de la dona". 

En total són tres exposicions i altres projectes en marxa per al 2024.

I això no acaba aquí. De cara al 2024 es vol saber què volen els joves en una sala d'exposicions. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix:

La policia alerta d'una nova onada d'estafes telefòniques a establiments El Consell General acull una taula rodona enfocada a la formació de les persones adultes