La llista d'espera s'acaba amb l'obertura del nou centre de dia a Escaldes

www.andorradifusio.ad

Obre el nou centre de dia de la Creu Roja a Escaldes-Engordany. Té una capacitat de 36 usuaris. Amb aquest centre, des del Govern, asseguren que poden deixar a 0 la llista d'espera dels centres de dia. 

El nou centre de dia gestionat per la Creu Roja a Escaldes-Engordany té capacitat per atendre 36 usuaris. L'accés al centre depèn del Ministeri d'Afers Socials, que actualment ja compta amb set centres, xifra que anirà creixent. 

El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, considera que un centre així era bàsic. "Sí que és veritat que nosaltres vam veure la necessitat de construir i fer centres de dia perquè hi havia necessitat de país". En aquest sentit, creu que aquest centre equilibrarà les coses. "Nosaltres també veiem que a escala de centres de dia hi havia una mancança. Nosaltres amb aquest tercer centre de dia que hem fet s'està començant a equilibrar".

La finalitat del centre és la d'oferir assistència sanitària, terapèutica i de rehabilitació als usuaris. A més, d'oferir un espai d'oci. Entre els 400 metres quadrats del centre, hi ha una terrassa comunitària. El pressupost final ha sigut de 230.000 euros, per sota dels 300.000 previstos. 

En només 8 mesos, la Creu Roja ha obert el centre de dia Paraires, a Escaldes-Engordany. Amb aquest i els centres de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, són 88 els usuaris a qui podran donar servei.  

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

La capital estalvia 300 tones de gasos contaminants en tres anys Les principals autoritats signen el llibre de condolences per Antoni Martí