Lluís Sanvicente torna a brillar amb una segona plaça a la Pica a Pica del Challenge du Montcalm

Ho va apuntar al juliol amb un podi a la Garmin Epic Trail. Llu&i

Ho va apuntar al juliol amb un podi a la Garmin Epic Trail. Lluís Sanvicente ha confirmat el bon estat de forma aquest cap de setmana amb la segona plaça al Challenge de Montcalm

Ho va fer a la Pica a Pica, la cursa més dura amb 109 quilòmetres i 11.500 metres de desnivell positiu. La travessa ascendia des del vessant francès el sostre de Catalunya. Una petita part del recorregut era en territori andorrà. Sanvicente va completar la cursa amb un temps de 26 hores i 55 minuts. El guanyador va ser el francès Martin Kern. 116 corredors van acabar la cursa.