Llum verd al nou protocol de fugues de menors

www.andorradifusio.ad

El Govern i les associacions han enllestit el nou protocol de fugues de menors. Un document que pretén millorar la coordinació entre les institucions i l'acompanyament a les famílies. 

Nova trobada entre els ministeris de Salut, Afers Socials i Educació amb les associacions per acabar de polir el nou protocol de fugues de menors. Un projecte que s'ha pogut enllestir amb l'objectiu de millorar els circuits i oferir més informació a les famílies afectades. 

"El més important per nosaltres és la coordinació entre els ministeris a l'hora d'actuar i sobretot que les famílies tinguessin un document a on se'ls informés dels tempos i la manera de procedir".

Sandra Cano, presidenta de l'Associació en defensa del jovent en risc.

Uns canvis que va promoure el teixit associatiu del país en veure que l'entorn més proper a l'infant o jove es trobava desorientat i desemparat. Cano ressalta un punt en comú que han tingut tots els actors implicats i és que "tots hem entès que és un document viu", una apreciació que obre la porta a fer modificacions en funció de les necessitats. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix:

Augmenta la llista d'espera d'infants que necessiten atenció psicològica A la presó els dos detinguts per violació