Llums, dansa vertical i foc, principals propostes de la segona edició del Canillo Escènic Arts

www.andorradifusio.ad

La primera setmana d'agost Canillo té garantida la lluna plena, una escultura d'una lluna de set metres que serà un dels grans atractius del Canillo Escènic Arts, que enguany creix en escenaris i propostes amb atractius com la dansa vertical, foc, un escenari dins de globus estàtic i la baldufa més gran del món. 

La llum serà protagonista a la segona edició del Canillo Escènic Arts amb projeccions al riu, instal·lacions i escultures com una lluna de set metres amb mirador que ja han vist més de vint milions de persones arreu del món."La lluna estarà del dia 2 al dia 5", ha explicat l'organitzador, Oriol Vilella.

La segona edició del festival creix amb deu escenaris i s'estén fins a la plataforma de Soldeu. D'Andorra hi participarà la companyia Líquid Dansa, els rapsodes Arnau Orobitg i Nacho Mayo i les companyies joves de dansa i teatre. La resta seran deu espectacles que venen de Bèlgica, el Regne Unit, França i Espanya. Destaca l'escenari en forma de globus aerostàtic de Tripulant, la baldufa gegant de Poi i "Eufòria", un espectacle de dansa vertical sense precedents. 

Aquest any s'ha doblat el pressupost d'un festival que rep patrocini d'Andorra Turisme per incrementar l'oferta nocturna de la parròquia esperant que el creixement no s'aturi per convertir la cita en un imprescindible internacional.

Tota la programació aquí.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa 

Comparteix:

L'heliport de la Caubella no es començarà a construir fins setembre Els socialdemòcrates pregunten per la implementació del PERMSEA