L'ONU destaca el paper dels petits estats per implementar l'Agenda 2030

El president de la 78a Assemblea General de les Nacions Unid

El president de la 78a Assemblea General de les Nacions Unides, Dennis Francis, ha felicitat el cap de Govern pel compromís d'Andorra en els àmbits educatius, de la inclusió i de la lluita contra el canvi climàtic. També ha destacat la importància dels petits estats per implementar l'Agenda 2030.

Xavier Espot ha intervingut en la taula en el marc de la Cimera dels ODS, que porta per títol "Unitat i solidaritat: reforçar el multilateralisme per cooperar donar suport, seguiment i revisió a l'Agenda 2030". Més tard s'ha trobat amb el president de Letònia, Edgars Rinkevics, amb qui ha compartit el procés d’aproximació a Europa. Letònia, que actualment deté la presidència del consell de ministres del Consell d’Europa, ha mostrat el seu suport al procés negociador de l’acord d'associació. Tots dos han tractat la possibilitat de negociar i signar pròximament un conveni de no doble imposició. La ministra d'Exteriors, al seu torn, s'ha reunit amb el seu homòleg dels Emirats Àrabs Units, Abdullah Bin Zayed al-Nahyan, per avançar en els temes que s’abordaran a la Cimera del Canvi Climàtic, la 28a COP, que els Emirats Àrabs Units acolliran al novembre. Imma Tor ha confirmat la presència d'Andorra. La delegació andorrana ha tancat la primera jornada de treball a Nova York a la recepció d'Alemanya amb motiu del 50è aniversari de l’ingrés d’aquest país a l'ONU.

Informa: Redacció

Comparteix:

Els catalans José Corbacho i Joan Carreras a la Temporada de Teatre El pont dels Escalls podria recuperar el paviment original