El Lusitans i el Penya Encarnada espremen les opcions per ser a Europa i obtenir la salvació

La segona jornada del play-off a la lliga Multisegur Assegurances de futbol ha consolidat el Vall Banc Santa Coloma, líder amb quatre punts de diferència respecte de l'Engordany, i ha posat emoció en altres fronts. El Lusitans segueix lluitant per un tercer lloc que pot tenir premi europeu i el Penya Encarnada, per no baixar.

El Lusitans continua esprement les opcions de poder jugar a Europa aquest estiu. Aquest gol de Ramael, en el temps de descompte, desfeia l'empat amb el Sant Julià en un partit de força equilibri. Al descans s'arribava amb empat a dos, després que el mateix Ramael marqués abans de la mitja hora i que el Sant Julià capgirés el marcador des del punt de penal i amb una diana d'Enric Pi. I que Meité, poc abans d'arribar al vestidor igualés el marcador. Cinc punts separen ara el Lusitans del Sant Julià en la lluita per una tercera plaça que pot tenir premi.

I també ha guanyat emoció el play-off per la permanència, on el Penya Encarnada busca evitar el descens directe. Vergara, en el segon temps, marcava el gol de la valuosa victòria contra l'Unió Esportiva Santa Coloma, que va tenir ocasions però no va marcar.

Ara l'Encarnada està a només dos punts de l'Encamp, penúltim. Els encampadans guanyaven dos a zero l'Inter d'Escaldes, però van veure com l'equip escaldenc els remuntava en la recta final. Amb un jugador més, l'Inter aconseguia el gol de la victòria en el minut 94 en aquesta acció d'Albert Virgili.

Aquest dilluns a la nit, després de l'Informatiu Vespre i en el programa "Tot Lliga", resum ampli de tota la jornada.

Informa: David Domingo
Imatge cedida: Federació de Futbol