ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Luz Casal explica el concert que tancarà la gira 'Que corra el aire' aquest dijous al Prat del Roure

www.andorradifusio.ad

Luz Casal actua aquest dijous al Prat del Roure, on acabarà oficialment la gira del seu últim disc 'Que corra el aire'. La cantant gallega ha atès els mitjans i ha confessat que en el concert també hi haurà espais pels clàssics, que creixen com la seva carrera.

L'última vegada que Luz Casal va ser a Andorra va actuar en el Festival Narciso Yepes el 2014 amb el seu disc 'Almas'. Cinc anys després ve a presentar 'Que corra el aire', un gest que practica sovint per renovar l'aire d'allà on va. El d'aquest dijous serà l'últim concert que l'ha portat per 140 places, un moment que aprofitarà per reflexionar sobre tot el que ha viscut en aquests quasi dos anys de gira. "La pressa del nostre treball només et dona per viure el moment. Allò que vas viure ahir es queda en l'oblit", reconeix, alhora que recomana "tenir una mica distància, analitzar-te d'una manera gairebé quirúrgica per dir 'necessito amputar això, desenvolupar això, o posar-ho en un tractament determinat per millorar el que pugui millorar'".

Sobre l'escenari del Prat del Roure cantarà els temes d'aquest disc com el que li dona nom, i també 'Amores' de Mari Trini;  'Volver a comenzar', de Conchita; o 'Lucas', que va veure la llum el 2015. Entre la recuperació de temes també n'hi haurà per a aquella generació que els ha vist néixer tots. "Temes destacats com 'Entre mis recuerdos', 'Piensa en mí', 'No me importa nada', fins i tot 'Rufino', 'Pedazo de cielo'...", avança. Celebra la "suma d'anys dedicats a la música que m'ha donat la gràcia de tenir cançons que resulten gairebé clàssiques fins i tot per a mi".

La disponibilitat d'entrades per veure el concert de Luz Casal al Prat del Roure es pot consultar al web del comú escaldenc.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.214.184.223