ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els comuns repartiran un tercer test d'antígens gratuït per Reis

Tots els comuns lliuraran entre aquest dilluns i dimarts un terce

Tots els comuns lliuraran entre aquest dilluns i dimarts un tercer test d'antígens gratuït. Hi ha prou romanent per fer una tercera tongada i assegurar el dinar de Reis. Andorra la Vella d'entrada mantenia els dos inicials i aquesta tarda ha anunciat que s'afegia a la iniciativa.

Tots els comuns repartiran un tercer test d'antígens gratuït per passar la diada de Reis. La distribució es farà entre aquest dilluns i dimarts en la mateixa localització on es van lliurar les primeres dues proves, excepte a Andorra la Vella, que trasllada el punt de recollida a l'edifici comunal de la plaça dels '7 poetes', i a Canillo, que ho farà des de l'Oficina de Turisme.

Sant Julià ha estat el primer a anunciar-ho. Segons ha dit el cònsol major, Josep Majoral, a l'Ara i Aquí, fins ara s'ha repartit només el 60% dels tests que va donar el Govern. El comú, amb el vistiplau de Salut, ha decidit utilitzar el romanent per aturar possibles contagis per Reis.

Andorra la Vella era l'única parròquia que no s'havia afegit aquest matí a la iniciativa de repartir la tercera prova. Segons apuntaven des del comú, la intenció era mantenir la distribució del primer i segon test a aquelles persones que encara no l'han recollit, però finalment a les 15h ha anunciat que també repartirà un tercer test a partir de dimarts als ciutadans de la parròquia que el vulguin.

Informa: Òscar Serrano

Comparteix:

3.227.247.17