Manca de candidatures per formar la nova junta del SEP

www.andorradifusio.ad

El Sindicat d'Ensenyament Públic encara no té cap candidatura que vulgui dirigir l'entitat. El període de presentació de candidatures s'allargarà fins al 20 de setembre.

El SEP continua la cerca de nova junta directiva. El procés es va engegar a final d'agost i a hores d'ara encara no hi ha hagut cap candidatura que s'hagi presentat. La membre de la junta del SEP, Carla Guinot, assegura que ampliaran el termini per si se'n presenta alguna. "Amb  el que ens trobem nosaltres és que a finals d'aquest mes tenim eleccions a la nova junta del sindicat d'ensenyament i les candidatures encara no ens han arribat. Estem a l'espera. Tenen fins al dilluns per presentar llista, però podem allargar-ho fins dimecres".

Per altra banda, la votació de les candidatures s'estiraran fins al dia 27 de setembre. Si no hi ha cap candidatura que s'hi presenti, l'actual junta elaborarà una llista amb membres que ja hi són a l'actual, tot i que amb alguns canvis, tal com afirma Guinot. "La nostra intenció és tornar a presentar llista per continuar amb la junta i a partir d'aquí iniciar de nou aquestes converses amb el ministeri i la secretaria d'Estat".

Informa: Redacció

Comparteix:

Convocades 5 places per entrar al Cos de Banders Es recupera el cançoner popular en un concert a Casa Rossell