Mandicó, satisfet per la decisió del TS de no aturar la plataforma de Soldeu

www.andorradifusio.ad

El cònsol major de Canillo s'ha mostrat satisfet per la decisió del Tribunal Superior de rebutjar la sol·licitud presentada per la família Viladomat per aturar les obres de la plataforma de Soldeu.

Josep Mandicó ha assegurat que l'actuació del comú i del Govern ha estat sempre correcta en relació a la plataforma esquiable de Soldeu i n´ha defensat la manera de procedir. En aquest sentit el cònsol major s´ha mostrat satisfet per la decisió del Tribunal Superior de no aturar les obres, com demanava la família Viladomat mentre no es resolgui el recurs d´apel·lació que ha presentat. "No és que les sentències dels tribunals sigui el que més ens agrada, perquè entenem que si hi ha una sentència és que hi ha hagut alguna demanda. Potser les coses, de vegades, es poden arreglar amb més diàleg i potser amb menys justícia", matisava, però.

Mandicó ha confirmat petits canvis respecte del projecte original de la plataforma, que han fet que sigui un pèl més petita del que inicialment era previst.

Escèptic sobre el forfet únic de país

En relació a un forfet conjunt de país, avançat com una possibilitat per Joan Viladomat, Mandicó s´hi ha mostrat escèptic. "Parlar ara d'un forfet únic com a país, quan estem a punt de trencar un forfet reconegut mundialment i que ens va molt bé per al país... Se'm fa difícil ara pensar en una altra cosa", insistia.

El cònsol ha fet aquestes declaracions després del Consell sabut de Canillo.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginesta

Comparteix:

Ja són tretze les empreses que s'han sumat a la xarxa d'empreses inclusives Canillo prefereix protegir el roc de les Bruixes adequant-ne les visites a amagar-lo