Marcel Lescano prepara la participació amb el Sercotel Hotel Group a la Copa del Rei de vela

Marcel Lescano prepara la participació amb el Sercotel Hot

Marcel Lescano prepara la participació amb el Sercotel Hotel Group a la Copa del Rei de vela, que es desenvoluparà a la badia de Palma de Mallorca entre el 27 de juliol i el 3 d'agost.

En la darrera competició, el Trofeu SM la Reina, en aigües de València, el Sercotel va acabar desè en les categories conjuntes ORC 0 i ORC 1. El vaixell de l'andorrà va caure tan avall a la classificació pel temps compensat. En canvi va ser el millor en la classificació del Circuit Mediterrani de vela, en la categoria ORC 1.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Cedides