ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marsol deixa clar que si el Cirque du Soleil s'ubica finalment a la zona de la Dama de Gel serà nomès aquest any

www.andorradifusio.ad

Conxita Marsol creu que és urgent treballar en una nova ubicació per al Cirque du Soleil. Des del Comú de la capital no veuen l'opció del pàrquing Valira com a definitiva i no es preveu utilitzar-la per al nou espectacle més enllà d'aquest estiu. Des d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili creu que el canvi d'ubicació els pot beneficiar.

El pàrquing Valira, al costat de la Dama de Gel, es perfila com la nova ubicació que acollirà el muntatge del Cirque du Soleil. Almenys tots els indicis apunten a aquesta zona, tot i que Conxita Marsol s'ha encarregat aquest divendres de puntualitzar que no s'ha pres cap decisió.

En tot cas, la cònsol major de la capital ha deixat clar que aquesta no seria una ubicació definitiva, sinó tan sols per a aquest estiu. "Hi ha moltes possibilitats que sigui la Dama de Gel, però per un any. És l'únic que firmarà el Comú ara per ara. No està tancat, però hi ha força possibilitats que acabi sent en aquesta zona de la parròquia", destacava Marsol.

Per la seva banda, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha explicat que s'ha assabentat per la premsa de la nova ubicació per al Cirque du Soleil. Desconeix si se n'havia parlat amb l'anterior equip comunal, però, d'entrada, creu que pot beneficiar la parròquia escaldenca.

"Sabem que el Cirque du Soleil també dóna vida a la restauració de la zona, als aparcaments i a tot. Esperem que beneficiï tothom i evidentment si es beneficiés Escaldes jo, com a cònsol major, estaré contentíssima", admetia Gili.

El Comú d'Andorra la Vella considera urgent trobar una ubicació futura per al Cirque du Soleil. Per això demana al Govern iniciar un estudi sobre el tema com més aviat millor.

Informa: Laura Massegú / Joan A. Sarmiento
Imatges: Txema Galielea / Anna Romagosa

Comparteix:

3.235.29.190