ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marsol preveu adjudicar l'octubre vinent la primera fase de les obres a la plaça de la Rotonda

www.andorradifusio.ad

Després d'inaugurar aquest divendres el nou tram sud de l'avinguda d'Enclar, a Santa Coloma, la remodelació de la plaça de la Rotonda continua sent una de les principals prioritats per al comú d'Andorra la Vella. Conxita Marsol creu que una part de les obres es podrien adjudicar l'octubre vinent i manté l'aposta per incloure-hi la font amb llums de colors.

La inauguració del tram sud de l'avinguda d'Enclar, amb una nova voravia de nou metres d'amplada, era un dels objectius prioritaris per al comú d'Andorra la Vella, per poder enllaçar amb un espai de passeig des de la Dama de Gel fins a la Margineda. Conxita Marsol defensa que, tot i la crisi sanitària, s'han de mantenir les inversions que aportin un valor afegit a la parròquia.

Entre les prioritats del comú es continua trobant la reforma d'un espai tan emblemàtic com la plaça de la Rotonda i l'adjudicació de la primera part de les obres es preveu d'aquí a pocs mesos. El projecte manté la font amb llums de colors. "Crec que potser a l'octubre podem licitar una part de les obres, ja", assegura Marsol.

Pel que fa a l'avinguda d'Enclar, durant les properes setmanes s'hi instal·laran aparells per a la pràctica de l'exercici físic a l'aire lliure. Més endavant, Marsol no descarta trobar una solució per tirar endavant el projecte de l'arc de leds a l'entrada de la parròquia.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.235.107.209