ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marsol vol el multifuncional a l'estadi comunal i que les obres comencim després dels Jocs dels Petits Estats

www.andorradifusio.ad

Conxita Marsol reconeix que és l'opció preferida per acollir l'edifici multifuncional. Si cal, esperaran a començar les obres per disposar de les pistes d'atletisme per als Jocs dels Petits Estats.

La possibilitat d'esperar a fer les obres, si l'executiu dona el vist i plau del projecte, és perquè no interrompin la preparació i celebració d'aquest esdeveniment esportiu internacional.

En aquest sentit, Marsol ha afirmat que la voluntat seria que el comunal pogués acollir els diversos serveis: el multifuncional, la reforma del propi estadi i les pistes d'atletisme. 

D'altra banda, la cònsol major d'Andorra la Vella desconeixia que l'Andorra Mountain Festival ja no es farà l'estadi Comunal. En tot cas, a Ràdio Nacional ha assegurat que això no els farà perdre visitants. 

Conxita Marsol, però, assegura que respecta la decisió. "L'any passat es va fer a Andorra la Vella i aquest any ho volen fer en un altre lloc, nosaltres no hi tenim cap problema."

Malgrat això, també creu que la concentració d'hotels a la parròquia d'Andorra la Vella farà que "els clients que venen a veure els concerts també acaben, d'una manera o altra, arribant. Jo entenc que hem de repartir una mica entre totes les parròquies."

Informa: Laura Cugat - Laura Massegú

Comparteix: