Martí assegura que ha fet tots els passos necessaris per esclarir les suposades coaccions als accionistes de BPA

www.andorradifusio.ad

Antoni Martí ha demanat que es deixi treballar amb normalitat la justícia. El cap de Govern ha reconegut que l'executiu ha fet tots els passos necessaris després que Higini Cierco li entregués un USB amb una conversa entre Joan Pau Miquel i Celestino Barroso. Martí ha confimat en seu parlamentària que s'ha demanat l'aixecament de la immunitat diplomàtica de l'exagregat d'Interior de l'ambaixada d'Espanya.

"Hem fet el que hauria fet qualsevol Govern seriós amb un tema com aquest i deixem que la justícia actuï". Així de taxatiu s'ha mostrat Antoni Martí en relació amb l'actuació de l'executiu després de rebre un USB d'Higini Cierco amb una conversa entre l'exconseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel, i l'exagregat d'Interior de l'ambaixada d'Espanya. Martí ha reconegut que s'ha demanat al Govern espanyol l'aixecament de la immunitat diplomàtica de Barroso per facilitar la investigació judicial sobre les presumptes coaccions als germans Cierco.

L'USB, que el cap de Govern va lliurar immediatament a la justícia quan el va rebre, conté una conversa entre Joan Pau Miquel i Celestino Barroso. L'exagregat d'Interior a l'ambaixada d'Espanya li hauria proposat a l'exconseller delegat de BPA parar la intervenció de Banco Madrid a canvi de facilitar, segons la interpretació dels accionistes majoritaris de BPA, informació sobre la família Pujol.

Informa: Marc Guadilla
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

Exteriors demana aixecar la immunitat a Barroso per agilitar la investigació de les coaccions als Cierco El PS critica l'obsolescència del conveni contra la discriminació en l'ensenyament