Massa Barça per a un MoraBanc poc combatiu (66-89)

El MoraBanc Andorra ha perdut aquest migdia 66 a 89 davant el Barça Lassa en la cinquena jornada de la Lliga Endesa. Perdre contra l'equip blaugrana es podria considerar previsible, però no ho ha estat tant la imatge de després del descans. Peñarroya ha acabat ben empipat i aquesta vegada no se n'ha estat a l'hora d'assenyalar jugadors com Shermadini.

El Barça arribava al Poliesportiu d'Andorra líder sense conèixer la derrota a la Lliga Endesa. Haver jugat divendres a Lituània afecta  qualsevol equip però molt menys una esquadra amb un fons d'armari com el que gestiona Xavi Pascual. El Barça és un bloc homogeni que destaca per la capacitat física. La diferència s'ha notat. Shermadini no aporta en atac i Jones no pot lluitar amb homes com Lawal o Tomic en defensa.

Després de començar malament l'Andorra ha maquillat el resultat al final del primer quart només 4 punts per sota, 20 a 24. Amb un encert paranormal des de més enllà de la línia de 6'75 el MoraBanc fins i tot ha passat a comandar 37 a 35. El fet de pujar tan amunt ha fet que la caiguda encara hagi estat més dolorosa. Un parcial de 0 a 7 abans del descans ens ha tornat a la realitat, 40 a 47.

El pitjor encara havia d'arribar. Els andorrans han sortit freds. Els blaugranes generosos en defensa han trobat totes les facilitats en atac. En aquesta fase de partit el MoraBanc ha fregat el ridícul. El tercer quart ha acabat 52 a 70.

Semblava que en el darrer quart es maquillaria una mica el resultat però no ha estat així. S'ha tancat el partit amb el màxim avantatge per al rival, 23 punts de dèficit amb el definitiu 66 a 89. El Barça ha acabat amb un estratosfèric 109 de valoració.