La Massana destinarà uns 450.000 euros a l'espai jove de Santa Caterina

www.andorradifusio.ad

446.000 euros. Aquest és l'import de l'ampliació de crèdit que ha concedit el comú de la Massana als treballs del nou espai jove de Santa Caterina. També s'ha donat via lliure a reconduir uns crèdits de 4,4 milions del 2022 a aquest any per obres.

El comú de la Massana considera que el nou espai jove de Santa Caterina podria estar enllestit aquest estiu. Els treballs consten de dues fases i en la sessió de consell de comú d'aquest dijous al matí s'ha aprovat una ampliació de crèdit de prop de 450.000 euros perquè es faci realitat. La primera fase ja està gairebé enllestida. El conseller de Joventut i Esports de la Massana, Kevin Poulet, detalla que l'augment dels preus dels materials ha fet que "en la fase 2 incloguem la pista de bàsquet que inicialment estava a la fase 1". D'aquí a que es demani el suplement "de crèdit per fer tota la fase 2".

El comú també ha donat llum verd a reconduir crèdits del 2022 a aquest any per obres que ja estan en curs. Són projectes força ambiciosos. La mesura ha estat possible perquè l'any passat hi va haver molts ingressos procedents de la construcció i l'Impost de transmissions patrimonials. El conseller de finances de la Massana, Jordi Areny, assegura que la xifra és de "4 milions 380.000 euros. "Són projectes iniciats a mitjans-finals del 2022. Els principals projectes que hem reconduït són la millora de la xarxa d'aigües, la fase 1 de Santa Caterina".

Durant la sessió de consell de comú també ha jurat el càrrec la consellera Alèxia Verdaguer que substitueix Josep Fusté, que serà candidat a les eleccions generals.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

El Col·legi de Metges recomana no fer visites telemàtiques fins que no es corregeixin els errors de l'eina informàtica  El CAEE és l'equipament cultural més visitat al llarg del 2022