ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana instal·la l'escultura “La Pitavola del Comapedrosa” al poble d'Arinsal

El Comú de la Massana i el Quart d’Arinsal han celeb

El Comú de la Massana i el Quart d’Arinsal han celebrat el dia de sant Andreu, patró del poble, amb la presentació de l’escultura “La Pitavola del Comapedrosa”, cedida pel ferrer artístic Jordi Illamola.

L’escultura s’ha situat just al davant del Centre d'Interpretació del Comapedrosa i queda integrada en el mural artístic de la façana.

Aquesta peça, construïda amb acer corten, es va elaborar en motiu de la primera edició de l’esdeveniment multidisciplinar “La Pitavola del Comapedrosa”, que va tenir lloc el passat mes de setembre, en la qual va participar Illamola, amb un estand en el qual va fer demostracions de l’ofici de ferrer. “Quan vaig a fires m’agrada crear alguna peça relacionada amb l’esdeveniment i per això vaig fer aquesta papallona inspirada en el logo del mercat”, explica .

El conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde, i el representant del Quart, Amadeu Gelabert, han estat els encarregats de rebre l’obra cedida per l’artesà de la forja, que a partir d’ara es podrà veure al mig del poble d’Arinsal.

Informa: Redacció
Fotografia: comú de la Massana

Comparteix: