La Massana s'omple de gent i de flors en la 29a edició de l’Andoflora

www.andorradifusio.ad

Èxit rotund de la 29a edició de l'Andoflora. Malgrat el temps ennuvolat, hi ha hagut una afluència elevada de gent que no s'ha volgut perdre la fira i les activitats. Aquest any, amb el groc i el sol com a temàtiques centrals.

Aquest diumenge ha estat l'últim dia de la 29a edició de l'Andoflora. Aquest any amb 26 paradetes i amb més de 20 activitats. L’organització qualifica d’”èxit rotund” l’edició d’enguany i destaquen la gran afluència de gent a la fira i, sobretot, als espectacles musicals i als tallers infantils.

Més enllà del mercat de plantes i flors, un any més s’ha assolit l’objectiu de convertir la Massana en un punt de trobada sociocultural. També hi ha satisfacció per part dels paradistes per les vendes i ja amb la vista posada en l’edició de l’any vinent.

El conseller de Cultura de la Massana, Guillem Forné, així ho ha constatat amb els comerciants. "Hem anat parlant també amb els paradistes i veiem que han tingut una bona afluència de compradors. Encara ens falta parlar amb algun per acabar de fer valoracions però en general molt bé, estan molt contents". A més, ha afegit que és bon senyal que vulguin "repetir any rere any l'Andoflora".

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

L'Enfira't supera els 3.000 visitants de l'edició anterior i visualitza el teixit empresarial encampadà Ferit lleu en un xoc entre un cotxe i una moto a Andorra la Vella