La Massana preveu començar a construir el vial entre setembre i octubre

www.andorradifusio.ad

La Massana preveu tenir el projecte de la primera fase del vial a mitjan juliol i començar la construcció entre setembre i octubre. Després de mesos de reunions, ha rebut el suport de tots els propietaris que han de cedir part del seu terreny.

El comú ha aprovat aquest dijous el tràmit necessari per a la cessió dels terrenys de la primera fase que anirà fins al fons de vall, per on va l'antic camí ral. Ja té l'acord de la gran majoria de propietaris i espera poder signar les pròximes setmanes els convenis que queden amb institucions com el quart de Sispony

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, és conscient que la tramitació "amb un quart sempre és més complicada perquè han de fer una sessió de quart i parlar-ho amb tots els veïns i s'ha allargat una mica més". Per aquest motiu, han comentat que han decidit "passar els que teníem" i ara estan a l'espera "que ben aviat aquests que falten es confirmin".

Per la seva banda, la cònsol menor de la parròquia massanenca, Eva Sansa, ha detallat que "la segona setmana de juliol tindrem el projecte de construcció ja realment acabat i a partir d'aquí, de seguida, ja treure'm el plec de bases conjuntament amb Govern".

El comú també ha adjudicat la construcció de la segona fase del parc de Santa Caterina per més de 600.000 euros. Al camp de futbol i l'skate park, s'hi afegirà una pista de bàsquet i una zona de cal·listènia. El conseller d'Educació, Joventut i Esports de la Massana, Kevin Poulet, considera que "l'skate park i el camp de futbol han sigut molt positius". I ha considerat que l'obra esperen que estigui acabada "cap a l'octubre o el novembre".

També s'ha acordat destinar 400.000 euros a impermeabilitzar el parc de l'Anita per on es filtra aigua cap a l'esplai i optar per la contractació directa amb les obres de la plaça del Comú, que han quedat desertes per segona vegada. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Les fusions bancàries fan perdre un centenar de treballadors al sector bancari El CFPA valora positivament el nomenament de Bruno Lasne