La Massana supera expectatives amb l'èxit d'Andoflora

www.andorradifusio.ad

Balanç positiu pel que fa a visitants i vendes de la nova edició d'Andoflora. L'ha avançat Eva Sansa, cònsol major de la Massana, després de l'acte d'homenatge a la Farga Rossell als pioners que van crear, fa 30 anys, aquest esdeveniment.

Les primeres sensacions dels responsables d'Andoflora són força bones i la cònsol major de la Massana, Eva Sansa, creu que s'han superat les expectatives. "Ens ha acompanyat el temps durant tot el cap de setmana i la veritat és que hi ha hagut una gran afluència de persones que han visitat el mercat". A més, afegeix que el feedback que ha rebut dels paradistes ha estat favorable. "He estat donant una mica de tomb amb els paradistes i demanant com els havia anat, a última hora de la nit. I tots ells estaven molt contents de l'afluència de gent, de tot el que havien venut".

En l'homenatge als qui van impulsar el projecte fa tres dècades s'ha recordat l'empresari i president de la Unió Proturisme de la Massana de l'època: Antoni Garrallà. Acostumava a guarnir el seu hotel amb flors i a partir d'aquí es va decidir a fer la fira específica. 

L'impulsor d'Andoflora, Antoni Azurmendi, destaca que han utilitzat "l'exemple del seu establiment i el que representava per a la Massana. Que tothom comentava quan passava per davant l'efecte que feia i que ja es veia en algunes balconades".

Segons han assegurat, l'esdeveniment està més que consolidat, però també toca fer alguns canvis per mantenir l'atractiu.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Eric Mompel
Locució: Joel Romero

Comparteix:

Participació massiva en la cursa popular de l'Illa Carlemany Per a Eva Sansa és "una gran notícia" la despenalització de l'avortament